Hej! Är det du som är vår nya tekniska support/säljare?

Just nu söker vi en person för teknisk support och teknisk sälj i Karlstad.

Är det dig vi söker?

Just nu söker vi en person för teknisk support och teknisk sälj hos oss i Karlstad.

Vi söker dig som tycker om ny teknik och människor och vill jobba på vårt kontor och bistå våra kunder med teknisk support mot våra märkningslösningar.

Arbetsbeskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär teknisk support mot våra kunder dit vi levererat lösningar för industrimärkning. Arbetet innefattar hjälp med installation, support, felsökning och konfiguration. Arbetet kommer också innebära stöttning till våra säljare och kontakt med kunder gällande köp och teknisk rådgivning gällande passande lösningar för kundens miljö och behov.

Vi arbetar idag med flera stora leverantörer som Anser, Couth, EBS, Reiner, RN Mark mfl.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom teknisk support mot slutkund sedan tidigare. Har du tidigare arbetat med skrivar-/märklösningar är detta meriterande, men inte ett krav. Vi ser också att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Frågor?
Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lars Jonsson, telefon: 054-22 15 81 eller via e-post: lars.jonsson@nermans.se.

Ansökan görs genom att skicka ett personligt brev och CV till lars.jonsson@nermans.se.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Heltid

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Lars Jonsson
054-22 15 81
lars.jonsson@nermans.se

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 2019-04-15.

Vilka är vi då?

Nermans Märksystem är ett företag i Karlstad med 7 anställda som arbetar med marknadsföring och försäljning av utrustning för produkt-, identifierings- och spårbarhetsmärkning inom industrin. Nermans Märksystem har funnits sedan 1921, då som Nermans Stämplar. Vi utgår från Karlstad, men har hela landet som vår hemmamarknad.