Nermans Märksystem lanserar Anser Smart Printhead

– En bläckstrålelösning designad för automatiserad produktion

ANSER CODING tillkännager stolt sitt senaste produkterbjudande: ANSER Smart Printhead, en kompakt högupplöst bläckstråleskrivare designad för produktionsautomation och systemintegration. Med världens minsta styrenhet är den designad för att passa in på trånga produktionsplatser i världen av automatiserade produktionslinjer. Och med sin utbytbara skrivhuvudsteknik ger den ett brett utbud av bläckval för olika krav på märkning.

“Flexibilitet är kärndesignkonceptet bakom Smart Printhead” enligt Kevin Chen, ANSERs Chief Business Development Officer. “Det smarta skrivhuvudet ger oöverträffad skalbarhet, oavsett om det gäller en enda produktionsoperation eller för en storskalig automatiserad fabrik med upp till 100+ produktionslinjer. Det smarta skrivhuvudet klarar allt.”

För att komplettera det smarta skrivhuvudet lanserar ANSER också sin centrala hanteringsplattform, ANSER Xonnect. Xonnect tillåter realtidsövervakning av märkutrustning och tillhandahåller dataanalysrapporter för förbättringar av produktionseffektiviteten. Kevin Chen sa: “Vårt mål för Xonnect är inte bara att övervaka märkutrustning över produktionsgolvet, utan att ge ett verkligt mervärde som kunderna uppskattar: vilket eliminerar produktionsslöseri, operatörsutbildningskostnader och viktigast av allt produktionsavbrott”. ANSER Xonnect är ett kraftfullt verktyg som ger operatörer och ingenjörer möjlighet att enkelt navigera i komplexa produktionslinjer och minska repetitiva uppgifter för att säkerställa konsekventa, högkvalitativa utdata. Förberedd för industri 4.0!

ANSER Smart Printhead är nu tillgängligt för integration över hela världen. För mer information, kontakta oss eller besök ANSER CODING.

Om ANSER CODING

Etablerat 1986, ANSER Coding, ett Taiwan-baserat företag, personifierar en anda av innovation och differentiering, och erbjuder pålitliga lösningar för olika tillverknings- och märkningsbehov. Med årtionden av erfarenhet leder vi branschen med avancerad teknologi, vilket säkerställer oöverträffad kvalitet och kundnöjdhet.