Anser

Bläckstråleskrivare med TIJ-teknik för industriellt bruk

Anser Coding Inc. är ett företag grundat 1986 i Taiwan. Företaget erbjuder tillförlitliga och innovativa skrivarlösningar för industriellt bruk för installation i produktionslinjer, men även handhållna enheter. 

För märkning på flertalet olika underlag som papper, plast, metall, glas mm. För låg till medelhög produktion. Lågt underhåll! Patronbaserad industriell märkning. Text och grafik i hög upplösning (upp till 600dpi) och höga hastigheter, passar i alla brancher och industriella miljöer. Enkel att intergrera. Fullt kommunicerbar och hanterar variabeldata. En mycket prisvärd industriell skrivare!

Anser är en av de världsledande leverantörerna av produkt- och märkningsutrustning som använder Termisk (TIJ) teknologi. I mer än 30 år har de ägnat sig åt att tillhandahålla den mest pålitliga märkningslösningen och betjäna kunder över 100 länder över hela världen.  Anser har över 300 distributörer.
Dess globala nätverk av försäljnings- och servicecenter förser alla regioner med högkvalitativ support.

Bläckstråleskrivare från Anser beskrivs enligt följande: 
Affordability
No Maintenance
Superb Printing Quality
Economical
Reliability

Vi på Nermans Märksystem i Karlstad har ett nära samarbete med våra agenturer, och kan därför leverera den bästa lösningen för din produktion. Kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta en lösning för just din miljö!

I vårt utbud hittar du:

U2 MobileS

MobileS är en handhållen industriskrivare för alla underlag där du behöver datum- och spårbarhetsmärkning. Detta är efterträdaren till U2 Mobile.

Skrivaren lämpar sig för underlag som papper, emballage, metall, aluminium, hårdplast, mjukplast och konstruktionsmaterial.

Med U2 MobileS får du en högupplöst skrivare som kan skriva ut text, siffror, streckkoder, logotyper och mycket mer. Allt i en fantastisk kvalitet.

U2 MobileS är marknadens lättaste portabla skrivare.

U2 ProS

En kompakt och prisvärd högupplöst TIJ (Thermal Ink Jet) bläckstråleskrivare. U2 ProS är efterträdaren till den populära modellen U2 Pro.

Med skrivaren ProS får du en minskad bläckförbrukning på upp till 30% då skrivaren avger mindre bläckdroppar vid utskrift än sina föregångare.

Bläcket till denna skrivare har även en mycket snabb torktid vilket ger tydliga utskrifter. Beroende på vilket bläck du väljer lämpar sig skrivaren för märkning på metall, aluminium, hårdplast och förpackningsplast. Med denna skrivare kan du åstadkomma högupplösta utskrifter av text, streckod, logotyp med högsta möjliga läsbarhet på nästan alla material.

U2 Smart

Smart är världens minsta och mest prisvärda bläckstråleskrivare för industriellt bruk! Denna modell är en uppdaterad efterträdare till Anser U2.

Förbättringarna på denna modell jämfört med föregångaren består av förbättrad programvara, större display samt förbättrad design. En mycket kompetent skrivare för datummärkning och spårbarhetsmärkning på produkter eller emballage.

U2 Smart är användarvänlig och innehåller en underhållsfri teknik vilket gör denna skrivare extremt lättanvänd.

U2 SmartONE

Detta är världens första TIJ-skrivare som kan skriva ut solida entumsutskrifter!

U2 SmartOne är en högupplöst bläckstråleskrivare som lämpar sig för industriellt bruk. Tidigare lösningar för högre utskrifter har använt sig av så kallad “stitching”, vilket inte är lika tillförlitligt som tekniken i SmartOne.

Denna skrivare skriver solida utskrifter i 1″ vilket ger en mycket bra läsbarhet.