Apli

Självhäftande pappersetiketter och polyesteretiketter

APLI Paper S.A.U är ett företag med mer än 85 års erfaranhet inom självhäftande etiketter. 

Nermans Märksystem i Karlstad marknadsför och säljer hängetiketter, polyesteretiketter, kodningsetiketter och pappersetiketter från APLI där du enkelt själv kan skriva ut på din skrivare eller för hand. 

Det gör att du snabbt och enkelt kan få precis de etiketter du önskar. Etiketter för utskrift lämpar sig för laserskrivare, bläckstråleskrivare eller kopiator – du väljer själv.

Etiketterna finns i vit, färg eller transparent samt för inomhus eller utomhusbruk.

Vi på Nermans Märksystem i Karlstad har ett nära samarbete med våra agenturer, och kan därför leverera den bästa lösningen för just dig. Kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta en lösning för just din miljö!

Alla våra industrietiketter hittar du på knappen nedan

Hängetiketter

Hängetiketter lämpar sig bra för t.ex. prismärkning av produkter. Etiketterna kommer med snöre monterat på varje etikett för enkel och snabb hantering. 

Finns i olika förpackningsstorlekar om 1000, 500 eller 400 hängetiketter per förpackning. 

Polyesteretiketter

Etiketter tillverkade i polyester är tåligare än vanliga pappersetiketter. Vi säljer polyesteretiketter som är vattentåliga och tål både inom- och utomhusbruk. 

Med denna typen av etiketter kan du enkelt med hjälp av APLI Agipa Soft Pro-programmet skapa egna etiketter som du själv skriver ut på din bläckstråleskrivare, laserskrivare eller kopiator. 

Våra etiketter från APLI har ett starkt, permanent klister.

Kodningsetiketter

Dessa etiketter används främst för uppmärkning och färgkodning av produkter. 

Finns på rulle eller A5-ark. A5-arken kan användas för utskrift i laserskrivare, bläckstråleskrivare eller för handskrift. Etiketterna är självhäftande för enkel hantering. 

Pappersetiketter

Skapa dina egna etiketter med APLIs självhäftande pappersetiketter. Du kan själv designa egna adress-etiketter eller för att märka på produkter med hjälp av APLI Agia Soft Pro. 

Dessa pappersetiketter fungerar i både laserskrivare och bläckstråleskrivare och är i formatet A4. Etikettarken finns med både vanligt permanent klister eller med extra starkt klister. 

Extra starkt klister är idealiskt för ytor där vanliga standardetiketter normalt sett inte fäster. Det kan t.ex. handla om plastförpackningar eller ojämna ytor.