Diagraph

Produkter för Schablonmärkning

Diagraph Marking & Coding är ett amerikanskt företag med sin bas i Marion, Illinois, grundat 1893. Diagraph MSP – Marking and Stenciling Products tillverkar och distribuerar produkter för kvalitetsmärkning över hela världen och är ledande inom schablonmärkning.

Schablonmärkning är en enkel, snabb och kostnadseffektiv märkmetod för många applikationer, underlag och material. Välbeprövade produkter för schablonmärkning med märkfärg, rollers, stämpeldynor och schablonark (stansark). Världsledande maskiner för stansning av schablonark. Diagraph  MSP produkterna är lämplig för märkning på t.ex. metall, papper, trä och plast. Används för emballagemärkning och produktmärkning.

Välj mellan det lättanvända Oneshot systemet eller det traditionella RIO (Roll-It-On) systemet. Med Oneshot systemet har man en färgpatron direkt i handtaget på rollern – bara att rulla färgen direkt på underlaget.  Med RIO systemet häller man färgen i en stämpeldyna och applicerar den med roller eller med gummistämpel på underlaget. För porösa och icke porösa underlag. Torkar snabbt och lämnar en beständig märkning.

Kontakta oss om ni behöver hjälp att hitta rätt schablonmärkning för din produkt.

Rollers

Rollers används för att enkelt kunna märka på underlaget med hjälp av ett stansark. Färgen appliceras i rullen med hjälp av färgdyna eller färgpatron.

Diagraph Schablonstansmaskiner

Hos oss på Nermans Märksystem kan du köpa både manuella stansmaskiner och elektroniska stansmaskiner från Diagraph MSP.

De elektroniska schablonstansmaskinerna är några av marknadens mest avancerade som kan stansa i olika media med stora mängder typsnitt, symboler och storlekar.