EBS Ink-Jet Systems

Bläckstråleskrivare med DOD-teknik för industriellt bruk

EBS Ink-Jet Systems ligger i Tyskland och har funnits på marknaden i över 42 år. EBS har alltid varit ledande inom innovation, teknik och design och erbjuder dig som kund de senaste standarderna inom märkning. Dessa bläckstråleskrivare används i olika industri- och tjänstesektorer och du kan hitta en distributör av deras produkter i mer än 60 länder över världen. 

Skrivare från EBS använder sig av Drop on Demand (DOD) teknik. Drop on Demand innebär att varje droppe styrs elektromekaniskt vilket minskar förbrukning och ökar hastigheten. Låg upplösning för att tekniken är bäst lämpad för information som skall läsas på lite avstånd.

I vårt sortiment hittar du bläckstråleskrivare för fast installation i produktionslinje samt mobila, handhållna enheter.

Mobila bläckstråleskrivare (Handjet) har en utskriftshöjd från 12 – 56mm och är lätta och portabla. Dessa enheter har upp till 32 munstycken vilka kan kontrolleras individuellt. Varje munstycke har sin egen elektromekaniskt kontrollerade ventil. Med dessa skrivare kan du skriva ut text, grafik, piktogram, koder mm. 

Utöver handhållna enheter hittar du även EBS-230 PicAs för fast installation i produktionslinje.

Undrar du över vilken enhet som lämpar sig bäst för just dina behov? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

 

230 PicAs

En enkel, billig och kompakt lågupplöst bläckstråleskrivare med DoD-teknik för installation i produktionsmiljö. 230 PicAs är ultrakompakt med komponenter i rostfritt stål.

Snabbtorkande, värmeresistenta, pigmenterade, UV och miljövänliga färger finns som ett urval av olika bläck till denna kompetenta skrivare.

Kan skriva på både sugande och icke-sugande material.

250 HandJet

Den ideala handhållna bläckstråleskrivaren när du behöver vara portabel och skriva på varierande underlag. Denna skrivaren hanterar både sugande (trä, papper, kartong) och icke-sugande (plast, metall, glas) samtidigt.

Tillhörande programvara som gör det enkelt för dig att skapa din märkning på dator för att sedan, via trådlös överföring skicka till din EBS-250.

Skrivaren har en display som visar aktuell märkning vilket förenklar korrekt märkning. Enheten har även integrerad pulsgivare i stödhjulen, vilket gör att skrivaren känner av rörelse och anpassar utskriften efter rörelsehastigheten.

260 Handjet

En enkel, billig och kompakt bläckstråleskrivare med DoD-teknik för installation i produktionsmiljö. 230 PicAs är ultrakompakt med komponenter i rostfritt stål.

Snabbtorkande, värmeresistenta, pigmenterade, UV och miljövänliga färger finns som ett urval av olika bläck till denna kompetenta skrivare.

Kan skriva på både sugande och icke-sugande material.