Markal / La-Co Industries

Kritor och Märkpennor

Markal / LA-CO Industries är ett företag som producerar industriella pennor, kritor och ett stort utbud av handhållna märklösningar från USA.

Nermans Märksystem säljer spårbarhetslösningar till den tillverkande industrin.

Man kan inte bortse ifrån den stora volym pennor och kritor som används inom industrin för att hålla koll på material för alla typer av produktion. Vi har förmånen att vara återförsäljare av varumärket MARKAL som har marknadens bredaste och starkaste sortiment av just pennor och kritor till industrin.

Vi har stor erfarenhet från tex. stålindustrin som efterfrågar kritor för märkning på upphettat stål där temperaturen överstiger 1.000°C. Eller där produkten har rumstemperatur vid märkningstillfället och ska hettas upp till höga temperaturer för att sedan avsvalna och därefter ska texten kunna läsas.

Andra behov kan vara att märkningen lätt ska kunna tvätta bort med endast vatten. De ökade kraven har visat att Markal’s breda sortiment och djupa kunskap har gett oss ett starkt produktsegment för manuella spårbarhetslösningar.

Om du behöver pennor eller kritor för med specifika krav hör av dej till oss!

 

Färgkritor

Kritor med äkta blyfri färg i stavform från Markal. Dessa kritor kombinerar varaktig märkning med enkelheten som finns i en krita. 

Användbara på en mängd underlag, material och temperaturer. 

Färgpennor

Märkning med äkta färg i dessa färgpennor från Markal. Dessa pennor går att använda på nästan alla ytor. 

Vare sig du ska märka på torrt, vått, oljigt eller hett underlag finns en märkpenna som passar dig. 

Snabbtorkande och väderbeständiga. 

Specialpennor

Kvalitetsmärkning med specialpennor. Tålig märkning på de flesta underlag och material. Slitstarka och industrianpassade för att klara de tuffaste jobben och de mest krävande miljöer.