Reiner

Innovativa handhållna bläckstråleskrivare

Ernst Reiner GmbH & Co. KG är ett industriellt finmekaniskt företag från Tyskland med tillverkning av innovativa handhållna bläckstråleskrivare.

Nermans Märksystem hade länge sökt efter en bläckstråleskrivare som skulle fungera som en flexibel stämpel. Istället för att ha många stämplar med olika avtryck såg vi behovet av en stämpel där valet av avtryck var obegränsat – som en handhållen bläckstråleskrivare! Svaret kom från Reiner med jetStamp-serien.

Nermans historia där stämpelförsäljning var en viktig del av helheten fick nu en helt ny dimension. Vi kan nu erbjuda den mest flexibla stämpeln på marknaden. Reiner har valt att låta färgpatronen röra sej likt den rörelse som alla desktop bläckstråleskrivare använder idag. Detta förenklar möjligheten att positionera trycket vid önskad placering.

Nermans Märksystem är Reiner MarkingPartner, vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Reiner. Vi har en hög, professionell kunskap om Reiners produktutbud samt är tekniskt utbildade vilket gör oss till auktoriserade återförsäljare.

Nermans Märksystem är den enda leverantören av industriell märkning i Sverige som har stämpeln Reiner MarkingPartner. 

Om du behöver ett enkelt och driftsäkert handhållet märksystem hör av dej till oss!

Reiner 940

940 är en liten handhållen bläckstråleskrivare för märkning av alla underlag utan kladd.

Märk på papper, trä, kartong och andra porösa underlag. Denna skrivare finns även med MP-bläck för utskrift på icke-sugande underlag som t.ex. plast och metall. 

Denna kompakta skrivare klarar text, löpnummer, grafik och streckkoder. 940 har en utskriftsyta på 140*12,7mm. 

jetStamp 1025

Mobil märkningsenhet med utskriftshöjd på upp till 1″. 

jetStamp 1025 är idealisk för utskrift på större ytor som lastpall, kartong eller förpackning. Du kan skriva ut streckkoder, QR-koder, datum, tid, text, siffror och grafik. 

Denna skrivare finns med två olika bläckpatroner, standard och MP. Standard används vid utskrift på sugande underlag som papper, kartong, trä eller andra porösa material. MP-patronen används vid utskrift på icke-sugande underlag som plast och metall. 

Denna skrivare är 100% mobil tack vare integrerat skydd för skrivarhuvudet samt integrerat batteri. 

jetStamp 970

Liten handhållen bläckstråleskrivare för märkning av dokument eller produkter. 

Mycket enkel hantering och programmering med medföljande programvara. Utmärkt för produkt- och emballagemärkning i små serier. 

jetStamp 970 har en utskriftsyta på 65*12,7mm och skriver text, löpnummer, datum, tid, grafik och streckkod. 

Drivs med uppladdningsbart batteri. Finns med standardbläck för märkning på porösa material som trä, papper och kartong eller MP-bläck för märkning på icke-porösa material som plast eller metall.