RN Mark

Bläckstråleskrivare med Xaar teknik för industriellt bruk

RN Mark är ett företag som producerar industriella bläckstråleskrivare för högupplösta utskrifter från Canada.

Vi har under många år sålt bläckstråleskrivare med hög upplösning till den svenska träindustrin. Till dessa applikationer har vi använt ett oljebaserat bläck som aldrig torkar i skrivaren men upplevs torrt när bläckdropparna träffar träytan och absorberas av träfibrerna.

Parallellt fanns samma önskemål från flera marknader där kravet var högupplöst information direkt på icke sugande produkter, t.ex. plast och metall. Efter att ha träffat RN Mark på Interpack i Tyskland blev vi valda som representant i Sverige för ett unika konceptet. Detta gav oss möjlighet att skriva ut högupplöst information på tex. plast och metall och få en acceptabel torktid utan att bläcket i bläckstråleskrivaren torkar.

Vår förmåga att analysera marknadens krav har gett oss möjlighet att lägga till rätt produkter i vår produktportfölj. Vi är nu en kompetent och komplett leverantör av märkutrustningar som vilar på en bred historisk kunskap och stor engagemang.

Om du ser ett behov av högupplösta utskrifter på icke sugande material – hör av dig till oss!

E1 – 18mm

En “all-in-one”-skrivare med möjlighet till avancerade funktioner. E1 är mångsidig och fungerar som ett ekonomiskt alternativ till till CIJ eller Drop on demand-skrivare. Skrivaren fungerar för alla underlag. Texthöjd: 2-18mm

E1-70 – 70mm

All-in-one-skrivare med möjlighet till variabeldata och extern kommunikation. E1-70 har en texthöjd på 70mm och kan använda flera typer av bläck. 

OrdioX R100 Plus

Enkel bläckstråleskrivare med hög driftsäkerhet och tillgänglighet. Denna skrivaren har ingen pump, utan använder sig av kapillärkraft för att förse skrivarhuvudet med bläck vilket minskar underhåll av denna skrivare. Texthöjd: 2-18mm

OrdioX R300 Plus

Industriell bläckstråleskrivare med Xaar-teknik av enklare typ. Uppbyggnaden av denna maskin borgar för hög driftsäkerhet och tillgänglighet. För smidig hantering kommer bläcket till denna maskin i patronform. Texthöjd: 2-53mm.