Pastillfabriken Gefle AB grundades i Gävle 2014. Pastillfabriken produktutvecklar, tillverkar, förpackar, marknadsför och äger nischvarumärken inom produktområdet uppfräschare.

Pastillfabriken är en vital uppstickare på konfektyrmarknaden där nya målgrupper bearbetas. Bland de varumärken bolaget säljer och marknadsför är Love Breath, Mackmyra, Portello och Bronzol de mest välkända.

Pastillfabriken har varit vår kund sedan 2015. Deras behov var ”bäst före”-datum på sina förpackningar. Efter en lite knackig start där de ibland fick vara försökskaniner hittade vi till slut rätt. Vår leverantör/kundrelation är ett typexempel på hur vi på Nermans tänker och vill jobba – i nära relation med våra kunder i vått och torrt. I deras packlinje använder de sedan en tid tillbaka Anser U2 ProS med vår bästa bläckpatron S2, för icke sugande material och är mycket nöjda.

Produktprogrammet från Anser innehåller idag 4 skrivare, 3 modeller för fast montage och 1 handhållen version. Hösten 2020 får vi tillökning i familjen med ytterligare 2 modeller.

Läs mer om Ansers produktutbud här och följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad. Vill du veta mer eller har frågor får du givetvis ringa oss på telefon: 054-22 15 80.

Ta en titt på filmen och få en liten inblick i hur Kenneth och hans kollegor jobbar. Vill ni ha något att ge bort på mässan, jubileum, festen eller något med mer personlig touch, kolla vad Pastillfabriken har att erbjuda. Du hittar Pastillfabriken på knappen nedan. 

Nermans Märksystem presenterar Pastillfabriken - Anser U2 ProS
Nermans Märksystem presenterar Pastillfabriken - Märkning pastillburkar
Nermans Märksystem presenterar Pastillfabriken - Pastillfabrikens showroom